(+30) 210 9962 500
Περίοδος 05 Jan 2017 - 08 Jan 2017
Τοποθεσία Amsterdam
Τιμή Από €515,00 κατ'άτομο.
Πάρε Πληροφορίες
Άμστερνταμ – Ψαροχώρια Marken και Volendam
05-08 Ιανουαρίου 2017
Πρόγραμμα (4 μέρες)

Ημέρα 1 Αθήνα – Άμστερνταμ – ξενάγηση πόλης
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Άμστερνταμ με την KLM ή την AEGEAN. Άφιξη στο αεροδρόμιο “Schiphol”, και ξεκινάμε για την πρώτη μας γνωριμία με την πόλη του Άμστερνταμ. Ο παραδοσιακός “Μύλος του Rembrandt”στις όχθες του ποταμού Amstel, το εντυπωσιακό “Στάδιο Αρένα”, η “Heineken”, το επιβλητικό “Rijksmuseum”, η πανύψηλη “Δυτική Εκκλησία”, το “μοναδικό Παλάτι του Βασιλιά”, ο “πλωτός” Κεντρικός Σταθμός, είναι μερικά από τα πολλά αξιοθέατα μιας πόλης που “επιπλέει” στη θάλασσα. Το μεσημεράκι απολαύστε μία κρουαζιέρα στα όμορφα κανάλια, δώρο του γραφείου μας. Στη συνέχεια σας προτείνουμε να ακολουθήσετε τον αρχηγό μας για μια βόλτα σε ένα από τα μεγαλύτερα αδαμαντοποιεία της πόλης, τον γνωστό οίκο COSTER DIAMONDS, για να παρακολουθήσετε την διαδικασία κοπής και επεξεργασίας των διαμαντιών ή για μια επίσκεψη στα φημισμένα μουσεία Van Gogh και Rijks (έξοδα ατομικά χωρίς ξενάγηση). .Στη συνέχεια μεταφορά σε ένα από τα επιλεγμένα ξενοδοχεία NH BARBIZON PALACE 5* ( www.nh-hotels.com ) ή στο NH AMSTERDAM CENTRE 4* (www.nh-hotels.com ) ή στο NOVOTEL CITY 4* ( www.novotel.com ) . Το βράδυ, ο αρχηγός μας θα είναι διαθέσιμος να σας συνοδέψει σε μία βόλτα στα περίφημα κόκκινα φανάρια την γνωστή Red Light District.
Ημέρα 2 Άμστερνταμ – (Προαιρετικά Ρότερνταμ, Ντέλφτ, Χάγη)
Πρωινό και η ημέρα ελεύθερη. Σήμερα σας προτείνουμε μια προαιρετική ημερήσια εκδρομή στο Ρότερνταμ, το Ντελφτ και τη Χάγη. Θα Θαυμάσουμε στο Ρότερνταμ το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Ολλανδίας, τους επιβλητικούς ουρανοξύστες, τα πιο μοντέρνα και ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής κτίρια, και τις γέφυρες Villem και Erasmus. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε το Ντελφτ, την πρώτη πρωτεύουσα του Ολλανδικού κράτους, μία ιστορική πόλη με το πανέμορφο μεσαιωνικό κέντρο της και τους μεγαλόπρεπους βασιλικούς ναούς. Τέλος θα επισκεφθούμε τη Χάγη, έδρα των Διεθνών Δικαστηρίων και του Ολλανδικού Κοινοβουλίου, με το περίφημο “παλάτι της Ειρήνης”, τα μοναδικής ομορφιάς κτίρια που σήμερα στεγάζουν πρεσβείες και υπουργεία, καθώς και την μεγαλύτερη κοσμική παραλία της Ολλανδίας την Scheveningen.
Ημέρα 3 Άμστερνταμ – Ψαροχώρια Marken και Volendam
Πρωινό και θα αναχωρήσουμε για τα γνωστά, ψαράδικα χωριά Marken και Volendam. Θα κάνουμε βόλτα στα στενά σοκάκια τους και στο γραφικό λιμανάκι του Volendam. Κατά τη διάρκεια της εκδρομής θα επισκεφθούμε ένα τοπικό, παραδοσιακό τυροκομείο, όπου “η μικρή Ολλανδέζα”, ντυμένη με παραδοσιακή φορεσιά, θα μας εξηγήσει πως φτιάχνουν τα τυριά και στη συνέχεια θα έχουμε την δυνατότητα να δοκιμάσουμε τις γεύσεις τους. Επιστροφή στο Άμστερνταμ και ελεύθερος χρόνος.
Ημέρα 4 Άμστερνταμ – Αθήνα.
Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για το αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

 

Ξενοδοχείο: NOVOTEL AMSTERDAM CITY

05/01/2017 εώς 08/01/2017
Δίκλινο € 515.00
3ο άτομο
1-12 ετών
€ 415.00
Μονόκλινο € 635.00

 

Περιλαμβάνονται

  • Τοπικός Ελληνόφωνος συνοδός – ξεναγός
  • Πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
  • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ-ΑΘΗΝΑ με KLM ή την AEGEAN
  • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  • Τρεις διανυκτερεύσεις στο NOVOTEL CITY 4*
  • Φ.Π.Α.
  • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις ως άνω πρόγραμμα
  • Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου
Δεν περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων € 180 με την KLM και € 150 με την AEGEAN Επιβάρυνση από Θεσ/νίκη € 70 και από άλλες πόλεις € 140 με την AEGEAN (αναλόγως με τη διαθεσιμότητα), αχθοφορικά, φιλοδωρήματα, είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, μνημεία & λοιπά αξιοθέατα, και ότι δεν αναφέρεται στα προσφερόμενα.